Vacature informatie

Werfmedewerker - fulltime

Voor ons magazijn en onze werf zijn wij op zoek naar een nieuwe werfmedewerker. Onze collega's op de projecten zijn erg blij met deze plek waar zij altijd terecht kunnen als zij iets nodig hebben. Van gereedschap tot onderdelen, van groot tot klein: als een bestelling binnenkomt zoek jij deze bij elkaar en zet je deze klaar om opgehaald of afgeleverd te worden. Ben jij straks onze nieuwe werfmedewerker? Dit is jouw kans!

Wat doe jij als werfmedewerker?
Als werfmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen voor de projecten. Wanneer hier nieuwe materiaal nodig is dan wordt dit bij ons op de werf besteld. Jij bent de persoon bij wie deze bestelling terechtkomt en aan de hand van de bestellijst ga jij al het benodigde materiaal verzamelen in ons magazijn. Wanneer jij alles compleet hebt dan zet je de bestelling klaar zodat deze de volgende dag mee kan naar het project. Je houdt de voorraad bij en geeft het aan wanneer een onderdeel of artikel bijna op is. Geen dag is hetzelfde, want ons assortiment materiaal is ontzettend groot en divers. Van kleine onderdeeltjes tot grote en zware units, soms doe je alles met de hand en de andere keer heb je een heftruck of kraan nodig om de materialen te verplaatsen. Af en toe moeten er onderdelen op maat worden gemaakt, ook dit soort klussen pak jij op. Eén ding is zeker, bij ons ga je heel veel materiaalkennis opdoen!

We bieden dus een veelzijdige en technische functie op onze werf waar altijd veel gebeurt, maar wat moet je kunnen om onze nieuwe werfmedewerker te worden?

Wat moet je kunnen als werfmedewerker?
De meest belangrijke voorwaarde waaraan je moet voldoen om voor deze functie in aanmerking te komen is dat je affiniteit hebt met bouw en techniek. Als je zelf van klussen en sleutelen houdt dan is dat een goede basis. Je hebt een vmbo werk- en denkniveau en jij kunt goed geconcentreerd en georganiseerd werken. Je werkt secuur en houdt goed jouw administratie bij zodat de door jou klaargemaakte bestellingen altijd compleet zijn. Het komt goed van pas dat je handig bent en technisch inzicht hebt, want wanneer het nodig is kun jij onze monteurs helpen bij reparaties.

Wat komt nog meer van pas bij deze functie?
- (B) Rijbewijs
- Heftruckbewijs
- VCA en BHV
- Zelfstandig kunnen werken

Voldoe jij niet helemaal aan dit 'plaatje' maar denk jij dat jij toch de persoon bent die wij zoeken? Laat je dan vooral niet tegenhouden en laat het ons weten!

Wat hebben wij te bieden?
- Een mooie fulltimebaan in een technische omgeving
- Een salaris van rond de €12,50 bruto per uur, mede afhankelijk van leeftijd en ervaring
- Doorgroeimogelijkheden
- De kans om jouw VCA en hefttruckcertificaat te halen (mocht je deze nog niet hebben)

Informatie/solliciteren
Heb je interesse en wil je graag komen kennismaken? Mail voor meer informatie of een afspraak met Michiel Martens op mailadres of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-46305041.

 

Gebr. Kooijman B.V. is begin jaren veertig begonnen als bestratingsbedrijf en in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf, dat zich in de huidige vorm in het algemeen bezig houdt met alle aspecten van de grond-, water- en wegenbouw en specifiek op het gebied van riolering en drinkwater. Wij maken deel uit van de Sturm Groep (Sturm BV, Markus BV, Murmex, De Jong Hoogwoud BV en Stenen en Tegels BV).