Vacature informatie

Hoofduitvoerder ondergronds leidingwerk - fulltime - regio Amsterdam

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een hoofduitvoerder ondergronds leidingwerk met minimaal 5 jaar werkervaring binnen de grond-, weg- en waterbouw en specifiek op het gebied van riolering en drinkwater.

Waaruit bestaan je dagelijkse taken als Hoofduitvoerder?
Het aanbrengen van nevenriolen, diepriolen en persleidingen - zowel nieuwe aanleg als rioolreconstructie - en de aanleg en renovatie van waterleidingen: dat is waar wij goed in zijn. Als hoofduitvoerder vind je het fantastisch om samen met jouw projectteam verantwoordelijk te zijn voor de uitvoering van uiteenlopende projecten, voornamelijk in Amsterdam. Als verantwoordelijke voor projecten in hartje Amsterdam wordt er regelmatig een beroep gedaan op jouw creativiteit, flexibiliteit en communicatieve skills, dit moet jou natuurlijk wel aanspreken en aankunnen. Maak jij ons team nog sterker?

Door deelname aan bouwvergaderingen ben je je ervan bewust dat een goede communicatie met opdrachtgevers en overige partijen cruciaal is. Daarnaast stuur je medewerkers, leveranciers en onderaannemers op de bouwplaats aan. Voor een efficiënte uitvoering van projecten houd je rekening met het budget, de planning, de vereiste kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen en draag je samen met de uitvoering zorg voor de projectadministratie. Nauwe samenwerking, afstemming en open communicatie zijn van doorslaggevend belang in onze dienstverlening. Als hoofduitvoerder maak je deel uit van het managementteam en wordt er naast jouw sterke operationele kwaliteiten ook een beroep op jou gedaan op strategisch vlak. Dit maakt deze rol van hoofduitvoerder nog eens extra interessant!

Een compleet team
Gebr. Kooijman maakt deel uit van de Sturm Holding. Hieronder vallen o.a. Markus B.V., Sturm en De Jong Hoogewoud. Met elkaar vormen wij een compleet team waarmee wij in staat zijn om complexe werken tot een goed eindresultaat te brengen. Wij bieden je de kans om bij een regionale aannemer deel uit te maken van een daadkrachtig team waar enthousiaste, ambitieuze en gedreven mensen werken. Door onze informele werksfeer is het prettig samenwerken. Wij bieden jou marktconforme arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid je in de toekomst te blijven ontwikkelen door het delen van kennis en het volgen van trainingen/opleidingen. Met onze eigen materieeldienst, betrokken collega's en natuurlijk niet te vergeten onze mooie regionale projecten kunnen wij goed ons werk doen. 

Onze wensen, jouw profiel?
Denk jij dat deze baan op jouw lijf geschreven is? Dit is ons wensenlijstje:

Wij zoeken iemand met een flexibele werkhouding en die stressbestendig is. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten, goede contactuele eigenschappen en hebt ervaring met projectmanagement. Verder heb je:

- Een mbo- of hbo-opleiding met minimaal 5 jaar ervaring;
- Leidinggevende capaciteiten en ervaring met projectmanagement;
- Ervaring met riolering en waterleiding;
- Kennis van de standaard RAW (inclusief UAV en UAV GC);
- Veiligheid voor Leidinggevenden (VCA-VOL) en een rijbewijs.
- Kennis van warmte is een pré, maar geen vereiste.

Voldoe jij niet helemaal aan dit 'plaatje' maar denk jij dat jij toch de persoon bent die wij zoeken? Laat je dan vooral niet tegenhouden en laat het ons weten! Mail voor meer informatie met Michiel Martens op e-mail adres  .


Gebr. Kooijman B.V. is begin jaren veertig begonnen als bestratingsbedrijf en in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf, dat zich in de huidige vorm in het algemeen bezig houdt met alle aspecten van de grond-, water- en wegenbouw en specifiek op het gebied van riolering en drinkwater.